Geen objecten gevonden

Huur opzeggen woning

Als u onderstaande stappen doorleest weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur. Na het doorlezen kunt u direct de huur opzeggen.

 • 1

 • 2

  Bevestiging van uw huuropzegging

  U ontvangt van ons een bevestiging van uw huuropzegging per e-mail. Hierin staat de einddatum van uw huurovereenkomst en datum van het opname gesprek.

 • 3

  Opnamegesprek

  Tijdens het opnamegesprek gaan we met u in gesprek over de staat van de woning en hoe u deze oplevert. Staat u samen met uw partner op het huurcontract? Dan is het belangrijk dat u beide aanwezig bent tijdens het opnamegesprek. Is één van u beide niet aanwezig? Vul dan het machtigingsformulier in. Dit formulier is ook te gebruiken als iemand anders het opnamegesprek voor u uitvoert.

  We plannen met u de tijd van het eindgesprek in en de datum waarop de bezichtiging plaatsvindt.

 • 4

 • 5

  Vertrekgesprek

  Bij het vertrekgesprek controleren we of de woning volgens afspraak is opgeleverd. Als alles in orde is, kunt u direct de sleutels inleveren. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de meterstanden van gas, water en elektriciteit. Deze standen geeft u door aan uw energie- en waterleverancier.

 • 6

  Vertreknota

  Nadat u de woning heeft verlaten ontvangt u van ons binnen 4 weken de vertreknota. Als u te veel huur heeft betaald of recht heeft op teruggave, dan verrekenen wij dat met de betalingen die u aan Dunavie bent verschuldigd. Denk aan openstaande betalingen, niet ingeleverde milieupas of herstelkosten bij huureinde.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden