Aanbiedingsproces

Vanaf de datum dat u zich bij WoningNet Holland Rijnland  inschrijft, bouwt u inschrijftijd op. De inschrijftijd bepaalt of u aan de beurt bent om een woning te krijgen: degene met de langste inschrijftijd is het eerste aan de beurt.

Automatisch aanbieden

Het aanbieden verloopt volledig automatisch. Bent u na de sluitingsdatum geselecteerd voor de woning, dan krijgt u hiervan bericht per e-mail.  

Met deze werkwijze verloopt de toewijzing sneller, wat prettig is voor de woningzoekenden en voor ons. Het is dus erg belangrijk voor de woningzoekenden om de mailbox goed in de gaten te (laten) houden!

Hoe werkt het verhuurproces?

 • 1

  Bent u geselecteerd als eerste kandidaat?

  U ontvangt van ons een e-mail met alle informatie.

 • 2

  Bevestigen van interesse

  In deze e-mail vragen we de woningzoekende om de interesse in de woning te bevestigen. Op deze e-mail moet de kandidaat binnen een werkdag reageren via hun persoonlijke pagina van Woningnet.


 • 3

  Uitnodiging voor bezichtiging

  Na ontvangst van de bevestiging krijgt de kandidaat per mail of telefonisch een uitnodiging voor bezichtiging.  

 • 4

  Accepteren of weigeren

  Na bezichtiging moet de woningzoekende de volgende dag voor 17.00 uur reageren op het voorlopige aanbod met acceptatie of weigering. De kandidaat die op tijd geaccepteerd heeft en de hoogste inschrijftijd heeft krijgt een definitieve aanbieding.

 • 5

  Definitieve aanbieding

  In deze definitieve aanbieding staat dat hij de volgende dag voor 17.00 uur de gevraagde gegevens ingeleverd moeten worden. Is de kandidaat laat met inleveren van zijn gegevens dan krijgt de eerstvolgende op de lijst een definitieve aanbieding. 

Over kopie legitimatiebewijs

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden