Dunavie ontmoet huurders tijdens Dag van het Huren

Publicatiedatum: 15-10-2018

Afgelopen zaterdag verwelkomde Dunavie haar huurders wederom tijdens de Dag van het Huren. Wij zien dit ieder jaar weer als een mooie kans om onze huurders in een ongedwongen setting beter te leren kennen. Daarnaast horen we op deze dag wat er zoal bij de huurder speelt, onder het genot van een hapje, een drankje, en activiteiten voor jong en oud.

 

Dunavie organiseerde activiteiten op het vlak van duurzaamheid en leefbaarheid

Dunavie heeft de komende jaren ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, een centraal thema tijdens deze editie van de Dag van het Huren. De huurders en andere geïnteresseerden reden in een bus langs diverse complexen van Dunavie. Hier toonde een van de buurtbeheerders de nieuwe projecten en legde uit wat er op het vlak van duurzaamheid op de planning staat. Bij ons op kantoor testten huurders hun kennis over leefbaarheid, om met leuke prijzen naar huis te gaan. Ondertussen werden de kleinste bezoekers geschminkt en getrakteerd op door henzelf versierde cupcakes.

 

Wij blikken terug op een geslaagde dag

Uiteraard stonden onze medewerkers klaar om vragen te beantwoorden, kon er kennis worden gemaakt met de seniorenmakelaar en werden mensen geholpen bij het inschrijven voor Woningnet. Wij blikken terug op een geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden