Nieuwe website voor sociale huurwoningen

Publicatiedatum: 12-03-2019

 

Wie op zoek is naar een sociale huurwoning in de regio, vond tot voor kort alle beschikbare woningen op de website van WoningNet. Binnenkort verandert dat. Vanaf eind maart 2019 verandert de website in www.hureninhollandrijnland.nl.

De website van WoningNet is vanaf 18 maart gesloten
Vanwege de verhuizing naar de nieuwe website worden er tijdelijk geen nieuwe woningen aangeboden. Lopende aanbiedingen worden wel gewoon afgehandeld.

Vanaf 26 maart vindt u het complete regionale woningaanbod op www.hureninhollandrijnland.nl

De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De stappen die u moet doorlopen om een woning te vinden, zijn duidelijk aangegeven. En altijd is goed te zien waar u zich bevindt in dat proces. De kosten voor inschrijving en jaarlijkse verlenging dalen van €10,- naar €7,50 per jaar.

Uw inschrijfgegevens worden automatisch overgezet
Staat u ingeschreven op WoningNet? Dan worden uw inschrijfgegevens automatisch overgezet naar de nieuwe website. Daar hoeft u dus niets voor te doen. Er verandert ook niets aan uw opgebouwde rechten en inschrijftijd.

Wel is het belangrijk om uw account straks eenmalig opnieuw te activeren

Zodra de nieuwe website live gaat, ontvangt u een persoonlijke e-mail met activatiecode. Het enige wat u moet doen, is de op de link klikken om uw account te activeren. Op de nieuwe website www.hureninhollandrijnland.nl vindt u straks een korte instructievideo die u helpt bij het activeren, als dat nodig is.

Tot eind maart hoeft en kunt u nog niets doen
Woningen worden de komende weken nog gewoon aangeboden en bemiddeld via WoningNet. Eind maart ontvangt u, als u staat ingeschreven, een persoonlijke e-mail. Vanaf dat moment kunt u terecht op www.hureninhollandrijnland.nl. Heeft u in de tussentijd vragen over huren in de gemeente Katwijk, neem dan contact op met de Klantenservice van Dunavie.

Meer informatie.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden