Oplevering 24 woningen de Horn in Rijnsburg

Publicatiedatum: 20-02-2020

 

Dunavie leverde op 20 februari de 24 huurwoningen op in project de Horn in Rijnsburg. De enthousiaste huurders kregen hun sleutel overhandigd en konden hun nieuwe thuis bewonderen. Naast hun sleutel kregen ze een grote mand met groente en fruit, een knipoog naar de groente die hier in het verleden gekweekt werd. Mevrouw Valk kreeg als èèn van de eerste de sleutel overhandigd van Anita Dekker verhuurmakelaar bij Dunavie. 

De appartementen zijn allemaal sociaal verhuurd en liggen aan een groot plantsoen in het deelplan Vliet. Ze zijn bestemd voor diverse doelgroepen. De appartementen zijn ontwikkeld door BPD, gebouwd door Van Rhijn Bouw en ontworpen door Venster Architekten. De appartementen zijn voorzien van karakteristieke details zoals ramen met roeden en dakkapellen. Door de subtiele contrasten en fraaie kleurstellingen sluiten ze perfect aan bij de andere woningen in de wijk. Alle appartementen hebben een mooie woonkamer, twee slaapkamers en een tuin of balkon. 

Duurzaam wonen
Dunavie heeft ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. Op het dak zijn ten behoeve van de woningen en de algemene ruimten zonnepanelen geplaatst. 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden