Geen objecten gevonden

Time-out fusieverkenning

Publicatiedatum: 18-03-2019

 

De nieuwe interim directeur-bestuurder van Dunavie, Pierre Sponselee, is per 1 maart jongstleden benoemd. Sponselee gebruikt zijn eerste maand voor een oriëntatie op de relaties van Dunavie en op de inhoud van diverse dossiers.

Voor de fusieverkenning tussen Dunavie en Sint Antonius van Padua betekent dit dat we een time-out van een maand nemen
Zo kan de nieuwe bestuurder zich een goed beeld vormen van de inhoud en van het te lopen proces. Dit doet Sponselee door kennismakingen met belanghebbenden van Dunavie, zoals de huurdersvereniging, medewerkers, lokale politici en met St. Antonius van Padua. De fusieverkenning is bij alle kennismakingen – naast andere onderwerpen – onderdeel van het gesprek.

Sponselee: “Huurders, medewerkers en lokale politiek verdienen een fusieverkenning die zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daar nemen we de tijd voor.”

Merlien Welzijn, directeur-bestuurder van de Noordwijkse corporatie St. Antonius van Padua is het daar mee eens: “De bestuurswissel was immers voorzien en het is niet meer dan logisch dat de nieuwe bestuurder zich een beeld vormt van het proces. We kiezen voor zorgvuldigheid boven snelheid.”

Sponselee gebruikt de komende maand om met de belanghebbenden van Dunavie onder andere de wensen rond de fusieverkenning te bespreken

Welzijn heeft een dergelijke ‘ophaalronde’ reeds gedaan.

Stuurgroep fusieverkenning,

Pierre Sponselee

Merlien Welzijn

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden