UPDATE Extra maatregelen Coronavirus

Publicatiedatum: 16-03-2020

 

Op zondag 15 maart hebben de ministers Bruins en Slob nieuwe Corona-maatregelen afgekondigd. Het is te verwachten dat de komende dagen nog meer maatregelen volgen. Wij nemen, daar waar we kunnen, onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarom gaan we stappen nemen om alle niet strikt noodzakelijke activiteiten stil te leggen. Dat geldt zowel voor ons als voor de bedrijven die voor ons werken. 

We bereiden ons goed voor en zorgen ervoor dat onze huurders weten waar ze aan toe zijn en wat ze van ons kunnen verwachten de komende tijd. Op deze manier organiseren we een gecontroleerde lock-down en werken we richting sluiten van ons kantoor voor bepaalde tijd. We doen alleen nog strikt noodzakelijke activiteiten. Bijvoorbeeld zaken die te maken hebben met de veiligheid van bewoners en het vermijden van grote schades aan gebouwen. De maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april. 

Lees hier alles over de maatregelen en wat dat voor u als huurder betekent. 

Verhuurmakelaars
Woningbezichtigingen zijn maandag 16 maart nog uitgevoerd. Vanaf dinsdag 17 maart worden woningbezichtigingen stilgelegd. Heeft u een bezichtiging gehad? U kunt nog tot en met maandag 16 maart doorgeven of u de woning wilt huren. De afwikkeling hiervan vindt plaats na 6 april. Deze langere leegstand accepteren we.

Huuropzeggingen worden geaccepteerd als opzegging, maar na 6 april pas verwerkt. We zorgen ervoor dat de opzegging direct op de datum van doorgeven in het systeem verwerkt wordt. De huurbetaling wordt zo op de juiste datum stopgezet. Als u als huurder niet door kunt verhuizen naar uw nieuwe woning, kunt u nog in de woning blijven. Huurbetaling wordt stopgezet op de datum van opzegging. Controle en afwikkeling vindt plaats na 6 april. Kunt u als huurder wel doorverhuizen dan kunt u in overleg met de verhuurmakelaars afspreken hoe de sleutels worden ingeleverd. We voeren geen voorcontrole en eindcontrole uit. Afwikkeling vindt plaats na 6 april.

Onderhoudsdienst
Spoedklussen / reparatieklussen worden alleen uitgevoerd wanneer de veiligheid van u als huurder in gevaar komt of de situatie onbewoonbaar is. Onder noodzakelijke spoed -en reparatieklussen verstaan wij bijvoorbeeld een gaslek of een lekkage die voor grote ongemakken zorgt. Twijfelt u over de noodzaak? Dan kunt u dit telefonisch met ons overleggen. Komt de monteur bij u langs? Laat ons dan van tevoren weten of u verkoudheidsklachten heeft. Schud geen handen en houdt afstand of blijf waar mogelijk in een andere kamer. Voor kleinere klussen hebben wij vakmannen beschikbaar die telefonisch te bereiken zijn. Deze vakmannen bieden u klushulp aan en leggen u uit hoe u eenvoudige reparaties zelf kunt uitvoeren. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en vrijdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (071) 820 08 00.

Leefbaarheid
Medewerkers leefbaarheid gaan niet meer de wijk in vanaf dinsdag 17 maart. 
We hebben onze schoonmaakbedrijven gevraagd de wooncomplexen extra schoon te maken. Te denken valt aan bellentableaus, deurklinken en dergelijke. 

Vastgoed
Al onze aannemers leggen de lopende projecten stil. Dat gaat niet in een keer. Woningen moeten veilig, wind en waterdicht zijn en goed bewoonbaar (CV, badkamer, ed). Daarom worden er per project afspraken gemaakt. De afspraken zijn erop gericht dat projecten op korte termijn stilliggen.

Bereikbaarheid klantenservice
Onze balie is vanaf woensdag 18 maart dicht. Er kan vanaf dan ook geen huur meer betaald worden aan de balie. Hiervoor kunt u naar de bank of dit regelen via online bankieren. Heeft u vragen? U kunt ons het beste telefonisch bereiken. De klantenservice blijft telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en vrijdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (071) 820 08 00. Of bekijk hier de andere contactmogelijkheden.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid de komende tijd en hopen op uw begrip en medewerking. 

 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden